Vaginisme is een spasme van intieme spieren, waardoor de vagina de introductie van penis lijkt te weerstaan. Controleer dit dat je niet kunt: liever, hoe meer het probeert, hoe slechter het blijkt. We kunnen zeggen dat vaginisme een alarmerende stoornis in het intieme gebied is, en niet alleen de spieren van de vagina, maar ook de bekkenbodem, en zelfs de benen zijn de schuld. Dit is wat belangrijk is om te weten om te verslaan.

een. Oorzaken van vaginisme

Meestal wordt het veroorzaakt door een oud seksueel letsel of een onaangename associatie . Er was bijvoorbeeld een vaginale infectie en de herinnering zorgt ervoor dat de spieren krimpen. Of ouders leerden te denken dat seks laag en zonde is, dan vergezelt vaginisme vanaf het begin van het begin. Definitie van het probleem – een belangrijke stap bij het oplossen ervan!

2. Hij passeert niet onmiddellijk

Onder de manieren om vaginisme te verslaan – psychotherapie en oefeningen voor de controle van intieme https://rimweb.net/2022/05/26/6776/ spieren (Kegel Oefeningen). Maar denk niet dat het probleem op een dag zal beslissen. Heb tijd nodig en het is de moeite waard om de partner uit te leggen.

3. Je hebt ondersteuning nodig

Vooral van een geliefde. Uiteindelijk bestaat de relatie niet uit één geslacht! Maar in plaats van te vragen hoe je vandaag aan mezelf hebt gewerkt, laat hem dan vragen hoe hij je kan helpen. Meestal genoeg https://padgettwaterbury.com/de-meest-stabiele-vorm-van-huwelijk-is-een-stap/ en psychologische ondersteuning.

4. Seks is mogelijk en zonder seks

Vaginisme is geen reden om de nabijheid te verlaten, ongeacht seks met penetratie is tijdelijk niet. Je kunt orale of anale seks doen, de prelude uitbreiden voor de hele nacht – veel opties!

5. Partner kan problemen hebben

Allereerst, met een erectie, en dit is ook niet gerelateerd aan zijn verlangen. In dit geval helpt wederzijdse ondersteuning om beide problemen in te lossen. Het belangrijkste is niet van elkaar te verwijderen.